JOM TERJAH:

Sertai online survey dan anda dibayar setiap survey
klik link dibawah untuk menyertai
ipanelonline survey

Daftar SAYS Malaysia di sini

InstaForex

Cari Blog Ini

Jumaat, 20 Julai 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Klik Banner untuk join



Caranya ? Ikut je arahan kat bawah ni . Wajib ke buat entri ? Yup , sebagai tanda persetujuan untuk menyertai pertukaran link ni .. Kira cam ada kontrak laa .. ok ? Jom … Mula- mula ..
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H dan linkkan ke entri ini
  3. Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?
  4. Tinggalkan link url korang di ruangan komen ini .
Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk RAKAN BLOGGERRAMADHAN 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut  dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?
Setiap bloglist boleh memuatkan lebih 200 blog. Maka pandai pandai la pilih yer ..

49 ulasan:

Cioccolato World berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AyueJean berkata...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ohsenyum berkata...

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mieya Atiera berkata...

Anda berminat bertukar link dengan saya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Rahmah Ram Ram berkata...

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Faqihah Husni berkata...

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya DAN letakkan sekali URL/LINK BLOG :D

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM berkata...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cik Sue berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://ciksuesaari.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Waalid5035 ™ berkata...

Assalamualaikum w.b.t dan salam ramadhan kareem~;

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

sila balas jawapan anda di ruang komen entry ini : http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Jazakmullahukhairan Jazak! ^_^

Waalid5035 ™ berkata...

ok..dah masukkan link anda..^_^..TQ

Mizzs Ninie berkata...

Saya dah letak nama awak dlm list Ramadhan saya, awak just perlu letak saya dalam list awak -> http://mizzsninie.blogspot.com Kalau nak cek betul ke tak boleh cek kat sini -> http://mizzsninie.blogspot.com :D Thanks

Solehah Shamsuddin berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Misz Mieza berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

KhaiRul Azmi berkata...

Datang dari segmen yang sama
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal berkata...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

adrian aizat berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pecinta pink^^ berkata...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

saljuhumairah berkata...

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pka Rahim berkata...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Syaz Blackrose berkata...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
harap masih diterima
salam ramadhan

saya follow awak ye

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

UmmiAbi berkata...

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done

zikron berkata...

ok done