JOM TERJAH:

Sertai online survey dan anda dibayar setiap survey
klik link dibawah untuk menyertai
ipanelonline survey

Daftar SAYS Malaysia di sini

InstaForex

Cari Blog Ini

Khamis, 12 Julai 2012

Adakah Aliosman Idris Admin Blog Jaya Negara?

Siasatan telah mendapati Khalil Afandi dan pasangannya telah dihantar oleh sebuah kereta untuk ke Kompleks B, Bangunan JPM. Siapa yang identiti yang menghantar tersebut?

Sila baca tulisan di atas yang dipetik dari blog pembangkang iaitu Milo Suam. Video berdurasi 4.02 minit yang menggambarkan kejadian amukan tersebut dimuat naik pertama kalinya oleh saluran yang menggunakan pakai nama blog Milo Suam.

Apa maksud tulisan Milo Suam di atas "salah seorang sahabat yang berada di lokasi kejadian"? Artikel ditulis pada 9 Julai 2012 (baca sini) dan video dimuat naik pada 9 Julai 2012 oleh blogmilosuam.

Siapakah sahabat Milo Suam yang berada di lokasi kejadian? Sahabat atau Milo Suam sendiri yang berada di situ?

Sebab itu ada komen yang menulis mendakwa Milo Suam ada kaitan dengan amukan yang berlaku di Putrajaya (baca sini). Benarkah begitu?Siapa pula lelaki beridentiti Aliosman Idris di bawah ini? Apakah sama identitinya dengan Hambali Idris?


Pada 11 Julai 2012, dikesan blog Jaya Negara telah ditutup oleh admin. Siapa sebenarnya admin blog Jaya Negara? Maksudnya dalam kes amukan ini, ianya melibatkan lebih daripada dua orang.Sumber: ANGIN PERUBAHAN

Tiada ulasan: