JOM TERJAH:

Sertai online survey dan anda dibayar setiap survey
klik link dibawah untuk menyertai
ipanelonline survey

Daftar SAYS Malaysia di sini

InstaForex

Cari Blog Ini

Isnin, 16 Januari 2012

Zul Handy Black Sekali Lagi Beraksi "Panas" Di Layar

Zul Handyblack atau nama sebenar Nurzul Suphia'an Sa'ban pernah dikecam hebat menerusi filem Mantra kerana berlakon tanpa seurat benang namun selaki lagi beliau mengejutkan banyak pihak dengan aksi panas yang dilakonkan didalam filem "keramat".

Tetapi,menurut bekas vokalis kumpulan Rock Handyblack ini apa yang dilakukan adalah atas dasar profesional.Menurut filem tersebut,Zul digoda oleh adik iparnya sendiri,lakonan Mon Ryanti.

Biarpun masih memakai tuala pada badannya, keberanian Zul melakonkan adegan sebegini berpotensi mencetuskan kontroversi sekali lagi.Menurut Zul lagi,dia mengakui aksi ini agak panas,tetapi tidak lah sepanas filem Mantra dahulu dimana tiada seurat benang pun di badannya.

Tetapi,aksi didalam filem ini pasti mengundang kontroversi banhyak pihak dan sebagai pelakon Zul akan menghadapinya secara pro.

“Sebagai pelakon, saya lihat babak ini sebagai cabaran dan melakukannya atas dasar logik dan profesional. Jika tidak logik, apa hal pula saya nak tayang badan atau buat babak panas?

Seperti saya katakan tadi, ini semua bersebab. Kalau suka-suka, itu sengaja mencari publisiti murahan namanya dan saya bukan begitu,”katanya.

Tiada ulasan: